Corona

Vanwege de Corona maatregelen zien ’t Ukien en MFC Korteweg 4 zich genoodzaakt om alle reguliere activiteiten te staken of aan te passen. Door middel van de Corona hulplijn wordt geprobeerd mensen te helpen in deze lastige tijden.

In verband met de aangescherpte maatregelen rondom het Corona-virus worden al onze activiteiten voor dit seizoen in MFC Korteweg 4 en ‘t Ukien afgelast. Dit gaat om de kinder- en volwassenenbingo’s, de seniorenactiviteiten, de Lazy Sundays en de Solo- en spelletjesavonden. We hopen de draad in het nieuwe seizoen, vanaf september 2020, weer op te pakken.

De Supertramp Tribute (25 april) en John Mayer Tribute (23 mei) worden verplaatst naar een ander moment in het volgende seizoen. We houden jullie hiervan op de hoogte. Wanneer we met een nieuwe datum komen, kunnen indien gewenst reeds gekochte tickets worden geretourneerd. De tickets blijven anders automatisch geldig voor de nieuwe datum. Hierover ontvangen degenen die al kaartjes hebben gekocht bericht via e-mail.

Wij zetten ons ondertussen, zowel vanuit huis als vanuit onze locatie aan de Korteweg 4, in voor de gemeente Kampen. Dit doen we door al onze deelnemers, cliënten en vrijwilligers te bellen. Daarnaast bemannen we de hulplijn 038-4569700. Deze is speciaal bedoeld voor kwetsbaren, ouderen en bewonersinitiatieven die iets voor een ander kunnen betekenen in deze bijzondere tijd.

Blijf thuis. Kom je buiten, houd dan 1,5m afstand van anderen. We hopen elkaar in het nieuwe seizoen weer te zien.

Delen

Deel Corona op Facebook
Deel Corona op Twitter
Mail Corona naar je vrienden
Deel Corona