Zangers en zangeressen opgelet!

Zangers en zangeressen opgelet!

Altijd al eens zelf op het podium willen staan met een goeie band voor echt publiek? Of heb je dit jarenlang gedaan en is het weer eens de hoogste tijd? Geef je dan op voor ‘Open up: Soul ’n Bliss’

Soul ’n Bliss opent namelijk het nieuwe seizoen van ’t Ukien met een spetterend feest, waarvan jij het middelpunt kunt zijn! Oftewel: jij kunt als gastzanger/-zangeres het publiek omver blazen tijdens de show. Is dit echt wat voor jou? Geef je dan snel op!

Dit doe je door voor donderdag 18 augustus een mailtje te sturen naar al.sikkema@wijz.nu, o.v.v.:
- Je naam en telefoonnummer
- Korte toeliching waarom je vindt dat jij die avond op ons podium thuis hoort
- Je ervaring/iets waaraan we kunnen horen dat het jou lukt om je mannetje te staan tussen de band (een linkje naar een filmpje bijvoorbeeld)

In de week van 22 augustus nemen we contact met je op. In geval van een groot aantal aanmeldingen organiseren we in die week een selectie-avond.

Als je wordt uitgekozen om mee te zingen, ga je vanaf de laatste week van augustus een paar keer oefenen met Ton Kerkhof, de gitarist van Soul 'n Bliss en ook bekend van De Muziekbrouwerij. Samen kiezen jullie een van de nummers uit het enorme repertoire van Soul 'n Bliss: van Stevie Wonder tot Ed Sheeran en van Aretha Franklin tot Adele. 

Op zaterdag 10 september oefen je je nummer met band tijdens de soundcheck en 's avonds sta je dan toch echt live te zingen op het podium voor alle bezoekers van de avond. Als gastzanger(es) mag je vijf vrijkaarten uitdelen aan je support-groep. Zo kun je na je optreden meteen lof oogsten voor je superstoere actie!

Naast de drie nummers met gastzangers en -zangeressen verzorgt Soul 'n Bliss ook gewoon een superstrak funky feestje. Dat is nog eens een binnenkomer voor het nieuwe seizoen!

Durf jij deze uitdaging aan? Wij hebben er zin in! Geef je snel op en wie weet schitter jij in de grote zaal op zaterdag 10 september.